FTC Scouting and Scoring iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

FTC Gözlemleme ve Puanlama Uygulaması İncelemesi

FTC İzleme ve Puanlama, etkin bir izleme ve puanlama çözümü arayan FTC Takımları için özel olarak tasarlanmış bir uygulamadır. Tüm verileri depolamak için güvenli bir veritabanıyla, takımlar bilgilerinin sezon boyunca güvende olduğundan emin olabilirler. Uygulama işbirliğine önem verir, takım üyelerinin eylemlerini gerçek zamanlı olarak senkronize etmelerine olanak tanır, aynı anda izleme ve puanlama faaliyetlerini gerçekleştirmelerini sağlar.

Uygulama, veri ayrımı ve paylaşımı için uygulama içinde takıma katılma, yarışmalar için kullanıcı dostu bir izleme ve puanlama yöntemi ve ortalama puanlara dayalı en iyi performans gösteren takımları belirlemek için takım özeti işlevi gibi özellikler sunar. Takım özeti özelliği, elemeler öncesi ittifak seçimlerine yardımcı olmayı amaçlar, stratejik kararlar için değerli içgörüler sağlar.

Program diğer dillerde mevcuttur

FTC Scouting and Scoring iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 5.0.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

FTC Scouting and Scoring hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer FTC Scouting and Scoring denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.